Je aanmelding is geslaagd

Aanmelding Fiets Naar Je Werk Dag Header Coop Africa

Leuk dat je meedoet!

Wat leuk én goed dat je meedoet aan Fiets naar je Werk Dag op 19 mei 2022! Door je auto die dag te laten staan en te gaan fietsen bespaar je €{{berekendeWaarde}}. Dit is berekend op basis van een gemiddeld bedrag van 0,41 cent per km. 

Bovendien verschijn je op 19 mei nu gegarandeerd fris op je werk of thuiswerkplek.  Ook maak je met je deelname automatisch kans op een prachtige elektrisch fiets inclusief fietsverzekering. Op 19 mei maken we eind van de middag bekend wie de winnaar is.

Je bespaarde autokosten eenmalig doneren?

Je kunt je bepaalde autokosten vrijwillig eenmalig doneren aan de Nederlandse Stichting Cycling out of Poverty*. Zij schaffen hiervan fietsen aan voor (gezondheids)medewerkers en kleine ondernemers in Oeganda en Kenia. Elke € 150,- betekent één fiets. En die fiets maakt voor hen echt het verschil in hun levensstandaard en dat van anderen. Zo doe je op 19 mei niet alleen iets goeds voor jezelf, maar ook iets voor een ander. Mooi toch!

* dit kan eenvoudig via een Tikkie.

Ja, ik doneer eenmalig mijn bespaarde autokosten aan Cycling out of Poverty

Op de hoogte blijven?

Voor inspiratie, informatie en meer kun je ons volgen op social media via Facebook, Instagram of Twitter. Ga je zelf posten? Leuk! Vergeet dan niet om de de hashtag #fietsnaarjewerkdag te gebruiken.