Je aanmelding is geslaagd

Aanbod Fietsen (2)

Leuk dat je meedoet!

Kijk, dit is karakter. Goed dat je meedoet aan de Fiets naar je Werk Dag op 25 mei 2023! Door je auto (als je die hebt) die dag te laten staan bespaar je €{{berekendeWaarde}}. Dit is berekend op basis van een gemiddeld bedrag van 0,41 cent per km. 

Jij weet alvast zeker dat jij je werkdag op 25 mei start met een fris hoofd. Ook maak je met je deelname automatisch kans op een prachtige elektrische fiets, de Pegasus Siena E7F Plus Disc 2022 ter waarde van € 2599,- inclusief fietsverzekering. Op 25 mei maken we aan het einde van de middag bekend wie de winnaar is.

Gun je bespaarde autokosten een ander! 

Je kunt je bepaalde autokosten vrijwillig eenmalig doneren aan de Nederlandse Stichting Cycling out of Poverty*. Wij werken hier al vijf jaar mee samen. Zij schaffen van alle donaties fietsen aan voor (gezondheids)medewerkers en kleine ondernemers in Oeganda en Kenia. Elke € 150,- betekent één fiets. En die fiets maakt voor hen echt het verschil in hun levensstandaard en dat van anderen. Zo doe je op 25 mei niet alleen iets goeds voor jezelf, maar ook iets voor een ander. Mooi toch!

* dit kan eenvoudig via een Tikkie.

Ja, ik doneer eenmalig mijn bespaarde autokosten aan Cycling out of Poverty

Op de hoogte blijven?

Voor inspiratie, informatie en meer kun je ons volgen op social media via Facebook, Instagram of Twitter. Ga je zelf posten? Leuk! Vergeet dan niet om de de hashtag #fietsnaarjewerkdag te gebruiken.