Werkgevers en fietsen naar het werk

BATAVUSAMBO ON THE GO 2652 1Fuaxbkqpa

Meedoen als werkgever!

Wil je ook als werkgever je medewerkers op 16 mei 2024 extra stimuleren om naar het werk te fietsen? Leuk, doen! Meedoen als werkgever is heel eenvoudig. Het draait in eerste instantie alleen om communicatie. Het allerbelangrijkste is om je medewerkers via je interne communicatiekanalen attent te maken op de datum en alvast voor enthousiasme te zorgen. Binnenkort kun je hier een superleuk communicatiepakket gratis downloaden dat je op weg helpt om naar je medewerkers te communiceren. Wil je meer dan alleen communiceren, maar ook wat op de dag zelf organiseren? Hieronder vind je een aantal leuke ideeën.

Ideeën ter inspiratie

  • Organiseer die dag een fietsontbijt voor alle fietsende medewerkers.
  • Ontvang alle fietsers feestelijk met koffie, thee of een lekkere smoothie bij aankomst.
  • Nodig een rijwielhandelaar uit de buurt uit voor kleine fietsreparaties of deel fietsvouchers uit voor een fietskeuring in de rijwielzaak.
  • Organiseer die dag een webinar met een toonaangevende spreker voor een verhaal over bewegen, sporten en eten.
  • Verdubbel het bedrag dat werknemers voor het goede doel fietsen ter stimulans.
  • Vraag thuiswerkende medewerkers ook mee te doen met het #thuiswerkrondje en verzamel hiervan foto's en filmpjes voor je interne communicatiekanalen. Wellicht met een leuke prijs als beloning.
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Steun kleine ondernemers en boeren in Afrika

Luuk Eickmans is directeur van Cycling out of Poverty hét goede doel van de Fiets naar je Werk Dag. Ook jij als werkgever kunt dit initiatief omarmen.

Alle fietsende deelnemers hebben de mogelijkheid om na hun aanmelding een bedrag te doneren via een Tikkie. Geef jij als werkgever het goede voorbeeld? Doneer nu en help kleine ondernemers en boeren in Oost-Afrika aan een fiets. Voor € 150,- heeft één ondernemer al een fiets en daarmee een beter leven en meer inkomsten!

Doneer en steun kleine ondernemers in Oost-Afrika